Steun Theater Rotterdam

Zoveel mensen, zoveel manieren om mee te groeien met Theater Rotterdam. Wie ben jij en wie wil jij zijn?

Snelle donatie

Door hier te klikken kunt u direct een donatie doen met Tikkie! U bent vrij een bedrag in te vullen naar keuze. 
Elke gift, of deze nu klein is of groot, heeft impact.

Kaartkoper

Kijk eerst bij het programma welke voorstellingen je wilt bezoeken. Bij de online kaartverkoop kan vervolgens een extra donatiebedrag worden ingevuld. Bij de gewone kassa word je gevraagd of je iets extra wilt geven als donatie en je kunt hier ook zelf naar vragen.

Donateur

Vaste donateurs dragen met een zelfgekozen bedrag per maand, kwartaal of jaar structureel bij. Dankzij deze periodieke bijdragen zijn wij in staat verder vooruit te plannen en draag je bij aan onze onderscheidende programma en producties, talentontwikkeling en educatie. Wil jij je ook aansluiten bij de groeiende community vaste donateurs die deel is van Theater Rotterdam? Vul onderstaand formulier dan in en stuur het getekend naar ons terug. 

 

Goed om te weten; wij benaderen regelmatig zélf telefonisch bezoekers van Theater Rotterdam met de vraag of zij donateur willen worden. Als je vaak naar een voorstelling gaat kan het dus zijn dat wij je een keertje bellen. Dat zal nooit meer dan 1 x per jaar zijn. 

Thuisbankier

Je kunt een donatie overmaken naar rekeningnummer NL17 ABNA 0644 5114 19 t.n.v. Stichting Theater Rotterdam o.v.v. donatie. Wij stellen het op prijs als je je contactgegevens opneemt in de omschrijving. Zo kunnen wij je persoonlijk bedanken voor je bijdrage, of eventueel contact met je opnemen als er onduidelijkheden zijn. 

Schouwburger

Bezoek je Theater Rotterdam meerdere keren per jaar, wil je graag ambassadeur zijn, meedenken en praten over de programmering en de organisatie? Sluit je dan aan bij De Schouwburgers. Kijk hier voor meer informatie over lidmaatschap, voordelen en agenda.

Mecenas

Bij giften van € 500,- tot € 5.000,- per jaar nodigen we je niet alleen graag uit voor premières en andere feestelijke events, maar ook om persoonlijk kennis te maken met onze programmeurs en directie. Je wordt als grote gever uitgenodigd voor alle relatieavonden, waarmee je deel wordt van een dynamisch netwerk van interessante mensen uit het Rotterdamse maar ook daarbuiten. Mecenassen zijn automatisch premiumlid van De Schouwburgers en worden verwelkomd bij alle Schouwburgersavonden en de jaarlijkse Schouwburgersreis. Kijk hier voor meer informatie over ons mecenaat.

Na het leven

Niet zo leuk om aan te denken, zeker niet tijdens een mooi ‘avondje aan’. Wel goed om te weten dat het mogelijk is om Theater Rotterdam op te nemen in je testament. Hiermee laat je zelfs na je leven nog een stempel achter op het theaterlandschap van Rotterdam. Omdat Theater Rotterdam een culturele ANBI is zijn wij vrijgesteld van erfbelasting, waardoor je nalatenschap volledig ten goede komt aan de door jouw gekozen doelbestemming. In een persoonlijk gesprek denken wij hier graag met je over mee.

Zakelijk

Bedrijven kunnen vanuit maatschappelijke betrokkenheid een bedrijfsgift doen. Dit gebeurt meestal vanuit puur altruïstische motieven, maar het is goed om te weten dat een bedrijfsgift aan een culturele ANBI als Theater Rotterdam voor 150% afgetrokken mag worden van de belasting.

 

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met me op!