High Five Verve

Verve is een design-driven digital agency dat de potentie van ambitieuze merken en mensen realiseert. Dat noemen zij Dutch Digital Design: bekroonde (digitale) oplossingen waar mensen van houden en merken van groeien. Elk jaar brengen ze hun visie offline in HighFive, een eendaagse conferentie op het snijvlak van technologie, design en ondernemerschap.

Foto vergroten

Digital, Strategy & Design

Voor High Five nodigt Verve vijf toonaangevende sprekers op het gebied van technologie, design of marketing uit 5 lessen of ervaringen te delen. Een exclusief gezelschap, bestaande uit marketeers, entrepreneurs, directeuren en managers, werd samengesteld uit de aangevraagde uitnodigingen. Dit jaar waren de sprekers Niko Koffeman (de Vegetarische Slager), Eliane de Josselin de Jong (ABN Amro), Ebi Atawodi (Uber), Maartje Kruijt (HackYourFuture) en Merijn Hos (visual artist en illustrator). Moderatie was in handen van Yuki Kho (Homerun).

Het industriële en rauwe karakter van Theater Rotterdam is precies het gevoel dat we met HighFive willen neerzetten.

Roman Stikkelorum, Managing Director Verve

Foto vergroten

Het programma werd aangevuld met een spetterende choreografie door TR-maker Dalton Jansen Choreography, gedanst door Justin de Jager en Gihan Koster. 

De gasten werden ontvangen bij een speciaal door Verve ontworpen inschrijfbalie. Met een grote aftelklok op de mediawand werd de start van het event ingeluid. De dag werd afgesloten door een netwerkborrel, verzorgd door onze partner Café Restaurant Floor.

“De keuze om HighFive dit jaar te hosten bij Theater Rotterdam was niet meer dan logisch. Het afgelopen jaar hebben we nauw samengewerkt aan het neerzetten van de prijswinnende identiteit en websites van het theater. Dat in combinatie met het industriële en rauwe karakter van de Hal was voor ons precies het gevoel dat we met HighFive wilden neerzetten.” - Roman Stikkelorum, Managing Director Verve.

Wat was het een goed event. Ik was erg onder de indruk van de organisatie en de sprekers. Well done!

Sander van Houdt UX Director Coolblue

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Fotografie: Julie Lynne Weber