Steun Theater Rotterdam

Door Theater Rotterdam te steunen draag je direct bij aan het bruisende culturele leven van Rotterdam.

Rotterdam is ons speelveld en tevens een onuitputtelijke inspiratiebron.

Theater Rotterdam staat voor kwalitatief hoogstaand en actueel theater. Wij zijn het stadstheater van Rotterdam, dat vanuit het hart van de stad tot ver over de landsgrenzen impact maakt.

Wij willen wat teweeg brengen in het hoofd en in het hart van ons publiek.

Daarom maken we vaak radicale keuzes en zoeken risico en discussie op.

 

Wat doen wij met je donatie?

 

Wij tonen en maken theater

Het theater dat wij maken en programmeren zit vol actualiteit, maatschappelijke urgentie en artistieke vernieuwing. Donaties zetten wij in om onderscheidend te blijven én te excelleren met ons aanbod van toptheater uit binnen- en buitenland.

 

Wij ontwikkelen toptalent


Wij faciliteren en steunen jong toptalent dat net is afgestudeerd aan de theateracademies. Jonge theatermakers uit binnen- en buitenland krijgen bij ons de ruimte en tijd om hun ideeën en verbazing over de maatschappij te ontwikkelen en kanaliseren, en te leren van de professionals die bij Theater Rotterdam werkzaam zijn.

 

Wij verbinden mensen met elkaar


In een tijd waarin groepen mensen steeds verder van elkaar lijken af te staan, waarin politieke meningen ons verdelen, willen wij ontmoeting en verbinding stimuleren. Dat doen we door een breed en divers publiek in aanraking te laten komen met theater. Theater Rotterdam is de plek waar je elkaar echt ontmoet en samen een live ervaring deelt. Wij laten je met andere ogen naar jezelf en je omgeving kijken.

 

Wij investeren in educatie


Met een toonaangevend educatieprogramma en intensieve samenwerking met scholen investeren we in de (culturele) ontwikkeling van Rotterdamse kinderen en jongeren. Theater Rotterdam wil hierin een voorbeeldrol vervullen voor andere instellingen.

Hallo! Ik ben Floortje, zullen we binnenkort eens kennismaken?
Neem contact met me op!