We kunnen jouw hulp nu goed gebruiken

De coronacrisis treft de cultuursector bijzonder hard, en ook Theater Rotterdam voelt de gevolgen van de coronamaatregelen. De financiële tegenslagen waar wij al bijna een jaar mee te maken hebben, zijn van steeds grotere invloed op ons doen en laten. Wij werken keihard om de schade te beperken en onze organisatie toekomstbestendig te maken. Om onze ambities voor een meer inclusief, eigentijds en open theater te kunnen realiseren. En om te blijven investeren in jongeren, in nieuw talent en in Rotterdamse makers. Hierbij kunnen wij je hulp meer dan ooit gebruiken. Met jouw bijdrage kan Theater Rotterdam blijven maken, tonen en opleiden. Help je mee?

 

Waarom doneren?

 

 

Foto vergroten

Talentontwikkeling nieuwe makers

Productiehuis Theater Rotterdam biedt ontwikkelingstrajecten aan voor de nieuwste generatie theatermakers. Zo kunnen zij een eigen stem en artistieke signatuur vormen en blijft het theateraanbod fris, scherp en relevant.

Foto vergroten

Investeren in de toekomst

Met onze educatieprojecten geven wij jongeren de ruimte om zichzelf te ontdekken en te uiten. Theater Rotterdam bouwt daarom duurzame relaties op met verschillende opleidingen en onderwijsinstellingen.

Foto vergroten

Theater voor iedereen

Theater Rotterdam wil een meer divers, eigentijds en open theater zijn. Drempels verlagen is daarbij één van de taken. Daarom mogen alle beoekers tot en met 30 jaar oud voor slechts een tientje naar onze voorstellingen.

Hallo! Ik ben Floortje, zullen we binnenkort eens kennismaken?
Neem contact met me op!