Locatie TR8

Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een artistieke en inspirerende omgeving? Dan bent u bij Locatie TR8 William Boothlaan aan het juiste adres!

Toplocatie in bruisend Rotterdam

Het voormalige Ro Theater, gevestigd in het oude hoofdkwartier van het Leger des Heils aan de Witte de Withstraat, was één van de eerste gebouwen die tijdens de wederopbouw van Rotterdam werd neergezet. Het theater beschikt over een zaal met een capaciteit van 250 personen en twee multifunctionele studio’s. De ruimtes zijn ideaal voor voorstellingen, festivals, feesten, concerten, workshops en nog veel meer. Ondanks de ruime capaciteit, blijft het theater overzichtelijk in omvang.

 

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Huiskamergevoel 


Het theater heeft een intieme, culturele sfeer. Onze fijne foyer heeft een echt huiskamergevoel en is perfect voor een etentje en een borrel. In de zomer is er de mogelijkheid om de deuren te openen naar ons grote en zonnige terras.

Technische knowhow


De creatieve en technische professionals die wij in huis hebben, maken het organiseren van uw evenement een stuk gemakkelijker. Zij kunnen met u meedenken over de praktische invulling van uw wensen. Daarnaast beschikken we natuurlijk over alle technische capaciteiten om uw ideeën uit te voeren.

Zalenoverzicht Locatie TR8

Wij denken graag mee over de invulling van het evenement. Bekijk hieronder de zalen van onze locaties en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bekijk de Zalen!