TR Schouwburg

Een locatie met grootstedelijke allure met ruimte voor ieder soort evenement. Het culturele karakter geeft uw evenement niet alleen een creatieve impuls, maar maakt ook dat wij alle artistieke en technische knowhow in huis hebben om u te ondersteunen.

 

Grootstedelijke Allure

Of u nu een intieme activiteit organiseert of een groot bedrijfsevenement, een prominent theater als de Schouwburg heeft alles in huis om van uw evenement een succes te maken. We hebben zalen met een capaciteit van meer dan 850 mensen tot vergaderruimtes voor 20 man. Ons theater ligt op slechts een paar minuten lopen van Rotterdam Centraal. Ook voor bezoekers met de auto is er voldoende parkeerplek voor de deur.

Het theater, ontworpen door architect Wim Quist, is een icoon van de stad met grootstedelijke allure. Het industriele karakter sluit naadloos aan bij Rotterdam en onderscheidt zich daarmee van de andere Nederlandse schouwburgen. Ons gebouw biedt niet alleen een groot aantal praktische ruimtes, maar geeft het ook een inspirerende impuls aan uw evenement.

 

Foto vergroten

Waarom uw evenement in de Schouwburg?

- Vele ruimtes met capaciteiten van 20 tot 850 mensen;
- Een mediawand van 12 bij 3 meter tot uw beschikking;
- Elk evenement krijgt een culturele en duurzame uitstraling;
- Goed en duidelijk contact voor, tijdens en na een evenement;
- Een creatief en ervaren team neemt uw zorgen uit handen;
- Centraal gelegen in Rotterdam met goede parkeermogelijkheden.

Foto vergroten

Know-how

Ons team van zakelijke, creatieve en technische professionals staat je bij in het meedenken over jouw evenement. We hebben veel knowhow in huis, wat goed ingezet kan worden bij een zakelijke bijeenkomst. Wij hebben tal van mogelijkheden om jouw evenement een creatieve impuls te geven. Denk aan het geven van een workshop, dat kunnen wij in het theater natuurlijk als geen ander. Of moet er een lichtplan voor een presentatie worden gemaakt? Ook geen probleem. Dat is voor ons dagelijkse kost. Geen evenement is hetzelfde, daarom staan wensen en behoeftes van de klant centraal bij de organisatie van het evenement.

Foto vergroten

Mediawall

In onze multifunctionele ruimte de Hal hebben wij een 3 Mediawalls van 135 inch. Hierop kunnen we live streamen vanaf uw laptop. Handig voor presentaties, lanceringen of VJ’s. Er kan één beeld op geprogrammeerd worden, maar ook meerdere. Wij denken graag mee over de programmering van de Mediawall.

Zalenoverzicht Schouwburg

Voor elk evenement is er een geschikte ruimte. Wij denken graag mee over de invulling van het evenement. Bekijk hieronder de zalen en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bekijk de zalen!

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Jouw evenement in TR-Schouwburg? Maak een afspraak!
Neem contact met me op!