Services

Elk evenement wordt bij Theater Rotterdam tot in de puntjes verzorgd door de full-service die wij onvoorwaardelijk bieden aan onze klanten. Om uw evenement onvergetelijk te maken voor u én uw gasten, zijn deze services van hoge kwaliteit. Vanaf het eerste contactmoment heeft u contact met één eventmanager als aanspreekpunt. Wij ont-zorgen u als klant zo veel als mogelijk. Alle benodigde services hebben wij in huis; professionele medewerkers publieksservice, catering van Café Restaurant Floor en vele technische mogelijkheden verzorgd door specialistische theatertechnici. Onder begeleiding van onze ervaren evenementmanagers wordt elk evenement een succes!

Begeleiding door eventmanager

Bij Theater Rotterdam heeft elk evenement zijn eigen toegewijde evenementenmanager, die te allen tijde uw directe aanspreekpunt is. Onze evenementenmanagers beschikken over ruime ervaring met diverse soorten evenementen en denken graag met u mee om oplossingen op maat te bieden. Onze evenementenmanagers spelen een actieve rol bij de organisatie van uw evenement en weten de mogelijkheden van onze locatie optimaal te combineren met uw specifieke wensen en behoeften. Ze zijn er om uw zorgen weg te nemen en staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

Met een schat aan ervaring in alle soorten verhuringen, variërend van culturele en informele evenementen tot het organiseren en begeleiden van zeer strak georganiseerde commerciële evenementen, kunt u vertrouwen op onze evenementenmanagers. Ze zijn goed bekend met de diverse aspecten van evenementplanning en -uitvoering, en ze zetten hun expertise in om uw evenement tot een succes te maken.Of u nu behoefte heeft aan advies over de beste opstelling voor uw congres, assistentie bij het plannen van een productpresentatie of hulp nodig heeft bij het creëren van een unieke sfeer voor uw feest, onze evenementenmanagers staan voor u klaar. Ze zorgen ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt gecoördineerd, zodat u zich kunt richten op het genieten van uw evenement.

Catering

We verzorgen catering voor iedere gelegenheid, waarbij uw wens bepalend is. Op locatie Schouwburg werken we samen met Café Restaurant Floor, dat grenst aan de Hal van de Schouwburg. Zij nemen u alle zorgen over catering uit handen met de vele mogelijkheden die ze te bieden hebben. Van lekkere welkomstdrankjes tot een uitgebreid luxe buffet en van borrelhapjes tot een culinair drie-gangen diner. Inspiratie haalt Café Restaurant Floor uit de Franse, Italiaanse en Oosterse keuken, altijd bereid met verse lokale producten. Daarnaast werkt Café Restaurant Floor veel met biologische producten en vegetarische opties. Dit sluit aan bij onze visie op duurzaamheid in de stad.

Op locatie TR8 (William Boothlaan) werken we vaak samen met cateraar Ellen Wijnstok van Wijnstok & Spruit. Haar eten is een knipoog naar de mediterrane ‘boerse’ keuken en bereidt ze met respect voor de seizoenen, dieren en het landschap. Als beeldend kunstenares speelt ze graag met kleur, ontwerp en concept. Maar, smaak staat natuurlijk altijd voorop. Hoe het menu eruit komt te zien, kan volledig worden afgestemd op uw wensen. Het eten wordt opgediend in onze gezellige foyer. In de zomer kan dit uiteraard ook buiten genuttigd worden, op ons heerlijke terras.

 

“Eten is meer dan je maag vullen. Eten is voor mij naast proeven, ook zien, ruiken, voelen."

Ellen Wijnstok - Wijnstok & Spruit

Foto vergroten

Foto vergroten

Publieksservice

Tijdens uw evenement in Theater Rotterdam staan onze medewerkers publieksservice voor u klaar. Vanuit onze theater aard hebben wij een sterk team aan medewerkers publieksservice getraind op gastvrijheid en efficiëntie. Zij zorgen dat de gasten hartelijk worden ontvangen en begeleidt gedurende het gehele evenement. Ons team verzorgt het ontvangst als portier bij de hoofdingang, neemt de jassen van de gasten aan in de garderobe en zorgt voor een goed verloop van de publieksstromen. Daarnaast vervullen zij de BHV-functie, waardoor uw evenement op elk moment in goede handen is. De medewerkers publieksservice worden aangestuurd door floormanagers, die het evenement in goede banen leiden en altijd beschikbaar zijn als aanspreekpunt. De floormanagers en eventmanagers zorgen ervoor dat u zich geen druk hoeft te maken over kleine dingen, waardoor u zelf ook kunt genieten van het evenement.

Foto vergroten

Foto vergroten

Techniek

Als gasttheater van honderden verschillende gezelschappen per jaar heeft Theater Rotterdam technich gezien alles in huis om aan de wisselende verzoeken te voldoen. Dit zorgt ervoor dat er technisch veel mogelijk is, ook voor evenementen. Ons theater beschikt over bijzonder uitgebreide technische faciliteiten waarmee we elk evenement vorm kunnen geven.
De architectuur biedt veel mogelijkheden waardoor we de zalen en ruimten op veel verschillende manieren kunnen inzetten voor uw evenement. Daarnaast is ons specialistische technische team onderlegd in het bedenken van creatieve oplossingen. Onze eventmanagers gaan graag met u in gesprek over de technische wensen. Samen met ons technische team bekijken zij hoe deze wensen gerealiseerd kunnen worden. Wij leveren maatwerk en bekijken per geval hoe het evenement het beste vormgegeven kan worden. Bij de voorbereiding van het evenement is er nauw contact met onze technici. Op de dag van het evenement verzorgen onze technici de op- en afbouw van de zalen en zijn zij aanwezig voor technische begeleiding.

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Jouw evenement bij Theater Rotterdam?
Neem contact met me op!