Contactgegevens

Locatie Schouwburg:
Schouwburgplein 25
3012 CL Rotterdam
010 - 40 44 111

Locatie Witte de With:
William Boothlaan 8
3012 VJ Rotterdam
010 – 40 46 888

E-mail
event@theaterrotterdam.nl
development@theaterrotterdam.nl

Route

Bepaal via de plattegrond van Google maps of 9292.nl je route en reistijd naar TR Schouwburg of TR Witte de With. Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, fiets, auto en lopend.

Let op drukte in de stad
In verband met drukke (weg)werkzaamheden in het centrum Rotterdam raden we je aan om met name op de vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag op tijd te vertrekken.

Parkeren

Parkeren bij Theater Rotterdam - Schouwburg
U kunt uw auto parkeren in parkeergarage Schouwburgplein. U rijdt er vanaf via twee ingangen in:
- er is een ingang aan het Schouwburgplein (voor de Schouwburg)
- of rijdt via 'parkeercluster Rotterdam Centraal' (ingang via de Weenatunnel voor Centraal Station).
Gebruikers van een navigatiesysteem adviseren we om Mauritsstraat 1 of Schouwburgplein 25 als bestemming in te voeren. De navigatie brengt u naar de ingang van parkeergarage Schouwburgplein.

 

Korting op parkeren via parkereninrotterdam.nl
Via parkereninrotterdam.nl kunt u met grote korting parkeren. (Deze website vervangt onze blauwe kastjes). Kijk zelf welke korting het beste bij u past.

 

Parkeren voor technici, artiesten en gezelschappen
In de Mauritsstraat is parkeerruimte gereserveerd voor decorwagens. Medewerkers van het gezelschap die met een personenauto of -bus komen kunnen gebruik maken van de parkeergarage onder het Schouwburgplein (doorrijdhoogte max. 2,00 m). Deze parkeergarage is 24 uur per dag open. Ook hier geldt via parkereninrotterdam.nl een korting op het parkeertarief.

 

Parkeren bij Theater Rotterdam - Witte de With
TR Witte de With (voormalig Zaal Ro Theater) ligt in het centrum van Rotterdam. Via de plattegrond van Google Maps of 9292OV kunt u uw route bepalen.

Als u uw auto parkeert in de Witte de Withstraat/William Boothlaan, houdt u er dan rekening mee dat u alleen met 06-parkeren, pin of creditcard kunt betalen. U kunt ook parkeren in de nabijgelegen parkeergarage West Blaak (2 minuten lopen). Meer informatie op Parkeren in Rotterdam.

Toegankelijkheid

Theater Rotterdam Schouwburg heeft in alle zalen plaatsen voor rolstoelgebruikers. Onze medewerkers publieksservice begeleiden de gasten via de lift naar de zalen en helpen de bezoekers waar nodig. Locatie Witte de With beschikt over een traplift om in de Zaal op de eerste verdieping te komen.