Marketing Award Rotterdam

Elk jaar schittert Rotterdam met de uitreiking van de Marketing Awards, een eerbetoon aan degenen die bijdragen aan de bruisende dynamiek en innovatie van de stad. Dit jaar was geen uitzondering, met een bijzondere focus op initiatieven die niet alleen de grenzen van creativiteit verleggen, maar ook een positieve impact hebben op de gemeenschap. In het hart van deze viering staat niet alleen de erkenning van vooruitstrevende initiatieven, maar ook de kracht van sociale inclusie en duurzaamheid. Theater Rotterdam was met trots de locatie voor deze bijzondere uitreiking!

Winnaars Marketing Award Rotterdam 2023

Uitreiking Marketing Award Rotterdam 2023

De Marketing Awards werden op 9 januari uitgereikt door wethouder Robert Simons, tijdens de nieuwjaarsborrel van Rotterdam Partners.

Centrum Beeldende Kunst (CBK) Rotterdam is de winnaar van de 22e Marketing Award Rotterdam. Het CBK wint de prijs voor de internationale beeldenroute Sculpture International Rotterdam (SIR) en het beeld ‘Moments Contained’ van kunstenaar Thomas J. Price. Met deze nieuwe aanwinst van de beeldenroute zette het CBK de stad afgelopen jaar wereldwijd op de kaart als een aantrekkelijke culturele bestemming voor een breed publiek. De Marketing Award Rotterdam Aanstormend Talent gaat dit jaar naar Oceanlab010. 

Foto vergroten

De Hal - Locatie Schouwburg

De keuze voor de Hal als foyer voor de nieuwjaarsborrel en award uitreiking bleek een schot in de roos. Het flexibele karakter van de Hal bood de perfecte setting voor een veelzijdig evenement als de Marketing Awards Rotterdam. Dankzij de mogelijkheid om de ruimte naar wens in te richten, konden we moeiteloos voldoen aan de diverse behoeften van het evenement.

De recent geïnstalleerde LED-verlichting zorgde voor een warme en uitnodigende sfeer, perfect passend bij de feestelijke ambiance van de avond. 

En natuurlijk, geen feest is compleet zonder muziek. Met een getalenteerde DJ achter onze DJset, bleek de Hal foyer de ideale plek voor een geslaagd feestje na de ceremonie.

 

Foto vergroten

Bij Theater Rotterdam geloven we in het vieren van speciale momenten. Met onze flexibele en dynamische locatie bieden we de ideale setting voor een breed scala aan evenementen, variërend van intieme borrels tot grootschalige uitreikingen. Recent heeft de verlichting een flinke update gehad na de installatie van een nieuw LED-verlichtingssysteem. Eerder dit jaar hebben we drie nieuwe Mediawalls van 136" in gebruik genomen als vervanger van de bij vele bekende Mediawand.

Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert voor minder dan 50 personen of een grootschalig evenement plant voor maximaal 800 gasten, De Hal is erg flexibel in gebruik. Bij de Nieuwjaarsborrel van Rotterdam partners waren 150 gasten aanwezig. 

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten