Onze locaties

Theater Rotterdam heeft twee prachtige locaties, TR Schouwburg en TR Witte de With.

Zalenoverzicht

Bekijk alle zalen

Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikte ruimte. Kijk hier welke zalen geschikt zijn voor jouw evenement en neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. 

Services

Goede service. Daar staan wij voor.

Elk evenement wordt bij Theater Rotterdam tot in de puntjes verzorgd door de full-service die wij onvoorwaardelijk bieden aan onze klanten. Om uw evenement onvergetelijk te maken voor u én uw gasten, zijn deze services van hoge kwaliteit. Vanaf het eerste contactmoment heeft u contact met &ea...

TR Schouwburg

Centraal gelegen in Rotterdam

Een locatie met grootstedelijke allure met ruimte voor ieder soort evenement. Het culturele karakter geeft uw evenement niet alleen een creatieve impuls, maar maakt ook dat wij alle artistieke en technische knowhow in huis hebben om u te ondersteunen.  

TR Witte de With

In het bruisende Witte de Withkwartier

Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een artistieke en inspirerende omgeving? Dan bent u bij locatie Witte de With aan het juiste adres!

Theaterworkshops

Mooie aanvulling op jouw evenement

Evenementen kunnen aangevuld worden door een theaterworkshop of een rondleiding. Of organiseer een personeelsuitje inclusief workshop en bijvoorbeeld een borrel of diner! Theater geeft inzicht in wie u bent, wat u doet en hoe u kijkt. Wilt u samen met uw collega’s werken aa...

Huurvoorwaarden Theater Rotterdam

Onderstaande huurvoorwaarden zijn van toepassing op huurders van Theater Rotterdam en bijbehorende leveranciers, waaronder gezelschappen, organisatoren van festivals en evenementen. Op elk bezoek aan Theater Rotterdam is het huishoudelijk regelement van toepassing.

Leuk dat je hier bent! Ik help je graag verder.
Neem contact met me op!