De Kleurrijke Top 100

De Kleurrijke Top 100 is een jaarlijkse ranking van Nederlanders die het verschil maken en die met hun werk, persoonlijkheid en visie een bijdragen leveren aan een inclusievere samenleving. Jaarlijks maken zij een magazine waarin 100 Nederlanders in het zonnetje worden gezet die iets betekenen op het gebied van culturele diversiteit. Wij zijn trots dat we locatie mochten zijn van dit mooie evenement!

Foto vergroten

Diverse en inclusieve samenleving

Diversiteit is anno de 21e eeuw een realistisch gegeven en de samenleving verandert in snel tempo door globalisering en internationalisering en de bewustwording van cultureel erfgoed en een multiculturele identiteit is een feit. De Kleurrijke Top 100 is zich daar zeer van bewust en zet zich in voor een meer diverse samenleving. De Kleurrijke Quote is het antwoord op alle lijsten in Nederland. Een 100 tal namen van mensen die het verschil maken, invloed hebben en rolmodellen zijn in de media, het bedrijfsleven, politiek, maatschappelijk, mode en in bestuurlijke functies. 

Foto vergroten

De Kleurrijke Top 100 is uitgegroeid tot een invloedrijke lijst van mensen met een kleurrijke achtergrond die voor verandering zorgen binnen hun netwerk, hun tak van sport en kennis die zij uitdragen. Ook voor Theater Rotterdam is culturele diversiteit een belangrijk speerpunt. Midden in de stad zetten wij ons graag in voor iedereen in de stad en willen wij een plek zijn waar iedereen samen kan komen. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat de uitreiking van de prijzen dit jaar bij ons in huis mocht plaatsvinden!

Door de samenwerking met TR hebben wij het gevoel gehad echt welkom te zijn in Rotterdam. In het hart van de havenstad, op een plek lanceren waar het bruist van energie en creativiteit.

Raja Felgata & Khalid Ouaziz

Foto vergroten

Lancering Kleurrijke Top 100

Meer dan 300 mensen waren op 28 februari 2019 aanwezig bij de Lancering van de 2019 editie van de Kleurrijke Top 100. Onze Hal zat goed vol met een enthousiast publiek. Tijdens de inloop werden er lekker hapjes geserveerd door Café Restaurant Floor. Het inhoudelijk programma werd gepresenteerd door Raja Felgata, initiatiefnemer van de Kleurrijke Top 100. In een avondvullende programma kwamen verschillende sprekers aan het woord, die iets betekenen in de samenleving op het gebied van culturele diversiteit. Hoogtepunt van de avond was natuurlijk de prijsuitreiking aan nummer 1 Nadia Moussaid, presentator en programmamaker bij de VPRO.

Wij zijn ontzettend trots op de mooie samenwerking met deze organisatie en op alles wat zij betekenen op het gebied van diversiteit en inclusiviteit. Wat een inspirerende middag!

Door oa de samenwerking met TR hebben wij een mooie lancering kunnen neerzetten op een locatie die ook met beide benen in de samenleving staat! Voor herhaling vatbaar als wij ons jubileum vieren in 2020!

Raja Felgata & Khalid Ouaziz

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten