Building Leisure Buildings

Building Leisure Buildings heeft als doel om de bouwsector positief te beïnvloeden door kennisuitwisseling tussen architecten, investeerders, beheerders, aannemers en andere betrokkenen binnen de vrijetijdsvastgoed. Belangrijk hierbij is het motiveren van binnen- en buitenlandse investeerders om projecten te starten in Nederland. 

Foto vergroten

Programma

De genodigden kregen eerst een rondleiding door De Doelen en vervolgens in de Schouwburg. Na de rondleiding begon het plenaire gedeelte met toespraken door o.a. Bert Determann (directeur bedrijfsvoering, Theater Rotterdam), Anton Vliegenthart (directeur, De Doelen) en door Wim Quist (architect van de Schouwburg). Na afloop van het plenaire programma werd er afgesloten met een walking dinner en borrel in de Erkerfoyer.

We kijken terug op een zeer sterke samenwerking, waarbij het team van TR ons event tot hun event maakte.

Chris Steinbusch - Building Leisure Buildings

Foto vergroten

Foto vergroten

"Building Leisure Buildings organiseert nationaal en internationaal netwerkevents op het hoogste niveau. Wij leggen onszelf een hoge standaard op, waaraan onze gasten inmiddels ook gewend zijn geraakt en waarom wij ook zeer gewaardeerd worden. Wij bezochten de bekendste hotels ter wereld, de indrukwekkendste musea, sportstadia en pretparken en waren ervan overtuigd dat Theater Rotterdam perfect in deze rij zou passen.

Ons event in Theater Rotterdam heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Het verhaal achter deze bijzondere schouwburg heeft onze gasten enorm geboeid. De ontvangst was hartelijk en professioneel en het diner liet niets te wensen over.

We kijken terug op een zeer sterke samenwerking, waarbij het team van TR ons event tot hun event maakte. Als organisatie kun je niet beter wensen. We werden op de juiste momenten en punten ontzorgd en ondersteund, en kregen anderzijds genoeg autonomie om onze eigen unieke stempel op het event te drukken."

 

Chris Steinbusch – Building Leisure Buildings

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Hoi Ik ben Birgit. Jouw evenement bij Theater Rotterdam?
Neem contact met me op!