Rabobank Rotterdam

De Grote Zaal van de Schouwburg is locatie geweest voor veel verschillende evenementen, waaronder de Nieuwjaarsreceptie van de Rabobank. De nieuwjaarsreceptie bestond uit een ontvangst voor 400 gasten met een drankje, toespraken van Leo Peeters Weem (directievoorzitter), Desiree Verdaasdonk (directeur particulieren en private banking) en Gerard Zwartkruis (directeur bedrijven), een optreden van Spoken Word artist M. en een walking dinner.

Artist M.

Setting

Theater Rotterdam was intensief betrokken bij het ontwikkelen van het programma. Resultaat daarvan was dat het toneel van de Grote Zaal speciaal voor Rabobank Rotterdam is omgebouwd tot receptielocatie met een prachtige grote bar in het midden van het toneel en dat de toespraken en het optreden werden gehouden vanaf een podium in het midden van de tribune, het eerste balkon en de bedienbrug op het zijtoneel. De gasten ervaarden hierdoor een heel ander soort nieuwsjaarsreceptie dan zij gewend waren. Een zeer geslaagde avond met vele enthousiaste reacties.

"Onze gasten praten er nog over na!"

Stella Braber-Swart, Marketing & Communicatie Rabobank Rotterdam

Foto vergroten

"De eerste 3 weken van een nieuw jaar staan in het teken van de #nieuwjaarsrecepties. Het is dan ook een uitdaging om een receptie te organiseren die de verwachtingen van de bezoekers overtreft. Op de receptie van Rabobank Rotterdam bij Theater Rotterdam is dit gelukt! De projectgroep voor deze nieuwjaarsreceptie was geïnspireerd door de locatie - #cultuur, #kunst & #creativiteit - en dat was te merken! Voor het eerst stonden relaties, partners en collega’s op het podium in de spotlights! De opening op deze muzikale locatie werd verzorgd door word spoken artist M onder begeleiding van zijn pianist met een indrukwekkend optreden waar nog lang over wordt gepraat"

Stella Braber-Swart, Marketing & Communicatie Rabobank Rotterdam

Foto vergroten

Inhoudelijk samenwerken

De Rabobank is een trouwe sponsor van Theater Rotterdam. Het afgelopen jaar hebben wij onze samenwerking verdiept door inhoudelijke gesprekken te voeren over de stad en rol van beide organisaties binnen deze superdiverse stad met grote uitdagingen. Wij vonden elkaar op een groot aantal onderwerpen zijn op zoek naar manieren om de ideeën die hieruit voortkwamen om te zetten in een intensievere samenwerking. Als resultaat van deze gesprekken werd in oktober 2017 de ledenbijeenkomst en in januari 2018 de nieuwjaarsreceptie van de Rabobank bij Theater Rotterdam gehouden. Bij het laatste evenement leverde Theater Rotterdam ook een stevige inhoudelijke bijdrage.

Foto vergroten

Hoi, ik ben Jaime! Wil jij hier ook een evenement organiseren?
Neem contact met me op!