Word jij ook Vriend van Theater Rotterdam?

Dankzij onze Vrienden kunnen wij de nieuwste generatie theatermakers opleiden en brengen wij theater naar een breed publiek. 

Vrienden

Onze Vrienden dragen met een zelfgekozen bedrag per maand, kwartaal of jaar structureel bij. De bedragen variëren van 5 euro per maand tot 500 euro per jaar. Dankzij deze periodieke bijdragen zijn wij in staat verder vooruit te plannen en draag je bij aan onze onderscheidende programma en producties, talentontwikkeling en educatie. Wil je je ook aansluiten bij de groeiende Vriendengroep die deel is van Theater Rotterdam? Vul onderstaand formulier dan in en stuur het getekend naar ons terug. 

 

Goed om te weten; wij benaderen regelmatig zélf telefonisch bezoekers van Theater Rotterdam met de vraag of zij donateur willen worden. Als je vaak naar een voorstelling gaat kan het dus zijn dat wij je een keertje bellen. Dat zal nooit meer dan 1 x per jaar zijn. 

Mecenaat

Bij giften van € 500,- tot € 5.000,- per jaar nodigen we je niet alleen graag uit voor premières en andere feestelijke events, maar ook om persoonlijk kennis te maken met onze programmeurs en directie. Je wordt als grote gever uitgenodigd voor alle relatieavonden, waarmee je deel wordt van een dynamisch netwerk van interessante mensen uit het Rotterdamse maar ook daarbuiten. Mecenassen zijn automatisch lid van De Schouwburgers en worden verwelkomd bij alle Schouwburgersavonden en de jaarlijkse Schouwburgersreis. Kijk hier voor meer informatie over ons mecenaat. 

 

Bij giften groter dan € 5.000,- per jaar is het mogelijk om de gift aan een speciaal project te besteden. Dit kan een specifieke productie zijn of een specifieke maker, maar ook een genre, zoals 'dans' of 'familievoorstellingen'. Hiervoor kunnen wij samen een Fonds op Naam oprichten helemaal naar wens. Regelmatig houden we je dan op de hoogte van de ontwikkelingen rondom he eigen fonds en je wordt uitgenodigd voor repetities en premières. Kijk hier voor mee informatie over Fondsen op Naam bij Theater Rotterdam.

 

Direct aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met me op!