Erkerfoyer

TR Schouwburg

Wilt u uw presentatie of workshop graag plaats laten vinden in een open, sfeervolle ruimte? De Erkerfoyer is precies wat u zoekt! In deze indrukwekkende ruimte kunt u in alle rust verblijven. Deze lichte zaal op de eerste etage is voorzien van een prachtige, glazen constructie van 7 meter hoog, die uitzicht biedt op de binnentuin. De ruimte is ook uitermate geschikt voor borrels en diners.

  • Ruimtelijke foyer
  • 7 meter hoge glazen erker
  • 2 barren in de ruimte

Geschikt voor

Borrel Lezing Presentatie Workshop Vergadering

100

300

120

50

Neem contact op

Foto vergroten

Capaciteit

Presentatie ♦ 100 personen
Receptie ♦ 300 personen
Diner ♦ 120 personen
Vergadering ♦ 50 personen


De Erkerfoyer is een open ruimte, gelegen op een rustige plek in het gebouw. De zaal beschikt over twee buffetten. Dit maakt de ruimte ideaal voor het organiseren van een borrel of diner. Wij kunnen ook een presentatiesetting tot 90 personen maken in deze ruimte. Zo kunt u fijn presenteren terwijl het daglicht door de grote ramen naar binnen valt.

Foto vergroten

Architectuur

Tijdens voorstellingen in de Grote Zaal dient de Erkerfoyer als ontvangstruimte. Architect Wim Quist brak tijdens het ontwerpen van de Schouwburg radicaal met de conservatieve theaterbouwstijl door het toneel van de Grote Zaal 180 graden te draaien en 7 meter op te tillen. Hierdoor bevindt onze Grote Zaal zich aan de voorkant van het gebouw en bevindt de ontvangstruimte zich aan de achterkant van het gebouw én op de eerste verdieping. De Erkerfoyer heeft hierdoor uitzicht op de binnentuin die zich achter de Schouwburg bevindt. De Erkerfoyer is vanaf onze hoofdingang te bereiken via twee grote trappen aan beide zijden van de Hal.

Foto vergroten

Foto vergroten

Hoi Ik ben Birgit Ik help je graag verder!
Neem contact met me op!