Robeco Global Sales Meeting

Jaarlijks vindt de Global Sales Meeting van Robeco in Nederland plaats. Van over de hele wereld kwamen medewerkers van Robeco naar Nederland voor deze bijeenkomsten. De bijeenkomst vond twee keer plaats bij Theater Rotterdam Schouwburg.

 

Mediawand

Setting

Het programma vond plaats in de Hal en de Erkerfoyer, waarbij de Hal was opgedeeld in drie delen. De gasten werden om 8:00 uur ontvangen aan de kant van Café Restaurant Floor met koffie, thee en verse muffins. Na afloop van de ontvangst werden de gordijnen rondom deze ruimte gesloten en startte het plenaire gedeelte voor de mediawand met een theateropstelling voor 130 gasten.

Erker

De lunch werd in de Erkerfoyer genuttigd aan tafels en stafels. Op de buffetten werd de lunch in buffetvorm geserveerd. Het diner vond in de Hal plaats, waarvoor het dinerbuffet aan de kant van Café Restaurant Floor tijdens het plenaire programma werd opgebouwd. 

Voor elk event denken wij graag mee over in welke vorm het event het beste plaats kan vinden. Door de Hal op te delen in verschillende ruimtes, konden de verschillende onderdelen hier plaatsvinden. 

De Schouwburg heeft een goed team dat enthousiast is, meedenkt, ideeën heeft en de productie tot een goed einde brengt.

Sena Çetinel - Robeco

Foto vergroten

Foto vergroten

Kleine Zaal

De Robeco Kleine Zaal

Robeco sponsorde van 2015 tot 2017 risicovolle programmering in de Kleine Zaal van de Schouwburg. De naam werd hiervoor opgedoopt tot de Robeco Kleine Zaal. Maar liefst 46.342 bezoekers zagen in deze periode een voorstelling in de Robeco Kleine Zaal, gemiddeld zo'n 85 per voorstelling. Wij danken Robeco voor het mogelijk maken van talloze onvergetelijke voorstellingen waarmee de afgelopen jaren een vast publiek werd opgebouwd voor deze zaal.

Hoi Ik ben Kim! Hier jouw evenement organiseren?
Neem contact met me op!