Trouwen zonder poespas

Karlin en Niels trouwden in de Erker op locatie Schouwburg. Karlin en Niels zijn allebei theaterliefhebbers en bezoeken vaak voorstellingen bij Theater Rotterdam. Over een locatie voor hun trouwceremonie hoefden ze dan ook niet lang na te denken. De Erker was zeer geschikt voor de plannen van het bruidspaar en de event managers van Theater Rotterdam dachten mee over hoe deze ruimte het best ingericht kon worden. De bruid maakte haar entree aan de arm van haar vader via de hoge trappen van het balkon van de Grote Zaal.

Foto vergroten

Trouwen in de Schouwburg

Theater Rotterdam - Schouwburg is een uitstekende locatie voor een bruiloft zonder poespas. Ons moderne, industriële gebouw biedt verschillende ruimtes waarin de trouwceremonie, een lunch vooraf of een feest achteraf kan plaatsvinden. Wat dacht je van trouwen in onze grote, glazen Erker? Met prachtige inval van daglicht, is de Erker een zeer geschikte ruimte voor de voltrekking van een trouwceremonie. Sluit de ceremonie af met een lunch of een diner, verzorgd door Café Restaurant Floor. Of misschien sluit je de dag liever af met een feest in een van onze zalen. Als theater hebben wij alle technische specialismen in huis om jouw bruiloft tot een succes te maken. Hoe je je bruiloft ook wilt inrichten, onze event managers denken graag met jullie mee over hoe jullie trouwwensen verwezenlijkt kunnen worden bij Theater Rotterdam.

De Erkerfoyer is prachtig vanwege het vele licht en de open ruimte. De ambiance die de industriële "less is more" look met zich mee brengt is precies wat we zochten voor onze ceremonie.

Karlin & Niels

Foto vergroten

"Symbolisch paste het perfect bij ons. We hebben elkaar ontmoet in het theater en studeerde allebei theaterwetenschappen; voor ons was de keus snel gemaakt om dan ook in het theater te trouwen. Toen we ook de hoge trap zagen in de Erkerfoyer waar de bruid en haar vader hun lange entree naar beneden konden maken om vervolgens weggegeven te worden, was het plaatje compleet voor ons. Een onvergetelijke, emotionele wandeling naar beneden waarbij de vader en de bruid iedereen konden zien wachten. Het team van de Schouwburg is ons met alles tegemoet gekomen, met persoonlijke theatertickets voor de ceremonie op naam. Op de dag zelf waren we helemaal ontlast en hebben ze ons een geweldige, onvergetelijke ceremonie gegeven."

Karlin & Niels 

Foto vergroten

Foto vergroten

Fotograaf: Steve Lieveld Photography

Hoi Ik ben Jaime! Kan ik je helpen?
Neem contact met me op!