Word jij ook Vriend van Theater Rotterdam?

Dankzij onze Vrienden kunnen wij de nieuwste generatie theatermakers opleiden en brengen wij theater naar een breed publiek. 

Als TR Vriend krijg je een uitnodiging voor de jaarlijkse TR Vriendendag. Dit jaar vindt die plaats op 21 april, rond de voorstelling “The Story of Travis”. Je krijgt hiervoor een vrijkaartje, een inleiding op de voorstelling en een exclusieve rondleiding achter de schermen.

TR Vrienden

Onze TR Vrienden dragen met een zelfgekozen bedrag per maand, kwartaal of jaar structureel bij. De bedragen variëren van 5 euro per maand tot 500 euro per jaar. Dankzij deze bijdragen zijn wij in staat verder vooruit te plannen en draag je bij aan onze onderscheidende programma en producties, talentontwikkeling en educatie.

 

Wil je je ook aansluiten bij de groeiende Vriendengroep die deel is van Theater Rotterdam? Vul onderstaand formulier dan in en stuur het getekend naar ons terug. 

 

Mecenaat

Bij giften van € 500,- tot € 5.000,- per jaar nodigen we je niet alleen uit voor premières en andere feestelijke events, maar ook om persoonlijk kennis te maken met onze programmeurs en directie. Je wordt als grote gever uitgenodigd voor TR relatieavonden, waarmee je deel wordt van een dynamisch netwerk van interessante mensen uit het Rotterdamse maar ook daarbuiten. Mecenassen zijn automatisch lid van De Schouwburgers en worden verwelkomd bij alle Schouwburgersavonden en de jaarlijkse Schouwburgersreis. Kijk hier voor meer informatie over ons mecenaat. 

 

Direct aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met me op!