Back on Track!

We zijn weer open! Nadat we bijna een half jaar geleden onze deuren moesten sluiten mochten we een paar weken geleden eindelijk weer open voor ons publiek.

Ingepakte Schouwburg voor dialoog met de stad.


Tijdens de sluiting hebben we hard doorgewerkt om onze locaties volledig Corona-proof te krijgen en aangepaste programma’s te bedenken. Wie de afgelopen weken over het Schouwburgplein liep, of zelfs al een voorstelling heeft bezocht, werd verrast door grote houten platen tegen de gevel van TR Schouwburg. Wat hier precies de bedoeling van is, dat lees je hier: tr.nl/inpakken

Foto vergroten

TR Tracks 


Theater Rotterdam lijkt dan wel dichtgetimmerd, maar we zijn wel degelijk open: TR Tracks zijn in volle gang, met de Opening Track van Alida Dors is het theaterseizoen opent en haar artistiek leiderschap bij Theater Rotterdam aftrapt. Tijdens een ingenieuze route door de Schouwburg wordt je meegevoerd langs 10 verschillende performances en kom je als bezoeker een mix van nieuwe en eerder gemaakte performances tegen. 

 

Wanneer als de nieuwe kunstenplanperiode begint, wordt het gebouw weer „uitgepakt”.


“Samen met het publiek gaan we op pad, en verkennen we de mogelijkheden van ons huis, en van het theater. Dit alles in dialoog met de stad."


-Alida Dors, artistiek directeur

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Door Floortje Jongkoen · 24 Sep 2020