Upgrades in onze Hal - verlichting en Mediawalls

Theater Rotterdam zet een grote stap voorwaarts met opwindende technologische upgrades in onze Hal op locatie TR Schouwburg. Met de introductie van de drie Mediawalls en state-of-the-art LED verlichting is de Hal een nog veelzijdiger en dynamischer ruimte

 

Afscheid van de oude Mediawand, Welkom nieuwe LED-schermen.

Met een zekere nostalgie nemen we afscheid van onze vertrouwde Mediawand, die jarenlang de Hal Foyer sierde. Een symbool van herinneringen en momenten die we koesteren. Maar de tijd staat niet stil, en we verwelkomen nu een opwindende verandering met de installatie van drie ultramoderne 136-inch LG LED-schermen. Deze nieuwe schermen zijn niet alleen een esthetisch hoogstandje, maar bieden ook ongekende flexibiliteit in gebruik. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een grootschalig evenement, deze schermen kunnen afzonderlijk worden gebruikt of worden gekoppeld tot een indrukwekkende mediawall van 9 meter breed. De beeldkwaliteit is van hoog niveau, dankzij de nieuwste technologieën die zorgen voor een grote vooruitgang ten op zichte van de eerder bekende gebruikte Mediawand. 

Foto vergroten

Nieuwe LED-Verlichting brengt sfeer en flexibiliteit

Naast de upgrade van onze mediawanden hebben we ook geïnvesteerd in geavanceerde LED-verlichting die de sfeer en flexibiliteit in de Hal Foyer naar nieuwe hoogten tilt. Met de nieuwste technologieën biedt deze verlichting niet alleen helderheid en efficiëntie, maar ook een scala aan kleuren en instellingen om de perfecte ambiance te creëren voor elk evenement. Of het nu gaat om een levendige receptie of een intieme presentatie, de LED-verlichting kan worden aangepast naar ieders wens.

Foto vergroten

Jouw evenement bij TR?

Met deze opwindende upgrades blijft Theater Rotterdam een voorloper in het bieden van hoogwaardige evenementenruimtes voor zowel culturele als zakelijke bijeenkomsten. We zijn ervan overtuigd dat deze upgrades onze Hal Foyer transformeren tot een nog veelzijdiger en dynamischer ruimte voor alle soorten evenementen.

We nodigen al onze partners, klanten en bezoekers uit om deze nieuwe voorzieningen te komen ervaren en te genieten van de mogelijkheden die ze bieden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om je volgende evenement te plannen.

Foto vergroten

Door Team Events · 09 Apr 2024