De Nieuwe Mediawall in de Hal van Theater Rotterdam

Theater Rotterdam heeft recentelijk een opwindende technologische upgrade in de Hal Foyer ondergaan, waarbij we afscheid hebben genomen van de oude vertrouwde Mediawand en plaats hebben gemaakt voor geavanceerde LG LED-schermen.

Afscheid oude Mediawall


Bij Theater Rotterdam hebben we recentelijk afscheid genomen van een oude bekende - onze vertrouwde Mediawall, die jarenlang de eyecatcher van onze Hal Foyer was. Met trots kunnen we zeggen dat de Mediawall ooit één van de grootste schermen van Europa was, en velen van u hebben er onvergetelijke momenten beleefd. Maar nu is het tijd voor vernieuwing en vooruitgang.

We zijn verheugd om u te verwelkomen in een gloednieuwe, verbeterde en toekomstbestendige oplossing die de Hal Foyer naar nieuwe hoogten zal tillen. Deze upgrade brengt verandering en innovatie naar het hart van onze evenementenruimte, en we nodigen u uit om meer te ontdekken over de voordelen van deze spannende transformatie.

Lees verder om alles te weten te komen over de voordelen en de mogelijkheden die onze nieuwe Mediawall te bieden heeft. Bij Theater Rotterdam blijven we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige evenementenruimtes, en deze upgrade is een stap in de richting van een nog betere ervaring voor al onze gewaardeerde bezoekers.

Enkele van de voordelen van de nieuwe LG LED-schermen ten opzichte van de oude Mediawand zijn:Nieuwste Technologie en Hogere Beeldkwaliteit:


De LG LED-schermen zijn uitgerust met de nieuwste technologie en leveren een verbluffende beeldkwaliteit. De hoge helderheid en contrast zorgen voor een meeslepende kijkervaring, terwijl de eenvoudige bediening met webOS™ Smart Platform ervoor zorgt dat zelfs onervaren gebruikers de schermen moeiteloos kunnen gebruiken.


Verplaatsbaarheid


In tegenstelling tot de vaste Mediawand, bieden de nieuwe LG LED-schermen een hoge mate van verplaatsbaarheid. Hierdoor kunnen we de schermen flexibel aanpassen aan de specifieke behoeften van elk evenement. Of het nu een borrel, feest, vergadering of productpresentatie is, deze verplaatsbaarheid zorgt voor een dynamische en aanpasbare evenementenruimte.


Koppelbaar en Los te Gebruiken


De nieuwe LED-schermen kunnen zowel afzonderlijk als gekoppeld worden gebruikt. Dit betekent dat ze veelzijdig inzetbaar zijn, of u nu één groot scherm wilt gebruiken of meerdere schermen wilt koppelen voor een uitgebreidere weergave. Deze flexibiliteit maakt het gemakkelijk om aan de specifieke eisen van uw evenement te voldoen.


Prijs-kwaliteit:


De nieuwe LG LED-schermen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze combineren geavanceerde technologie met betaalbaarheid, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor evenementorganisatoren die streven naar hoogwaardige visuele presentaties.


Theater Rotterdam blijft toegewijd aan het bieden van de best mogelijke evenementenruimtes voor zowel culturele als commerciële evenementen. We begrijpen dat velen van u vertrouwd waren met onze oude Mediawand, maar we hopen dat de overstap naar deze geavanceerde LG LED-schermen een welkome verandering zal zijn. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze vernieuwde Hal Foyer en staan klaar om u te ondersteunen bij het organiseren van uw evenementen. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen.

Foto vergroten

Door Events · 20 Oct 2023