Groei Mee!

Groei Mee met ons mee en bouw samen aan een mooie culturele toekomst!

Groei Mee is de nieuwe identiteit waarmee wij zowel zakelijke klanten als donateurs en sponsoren willen verbinden aan Theater Rotterdam. De ziel van Groei Mee bestond eigenlijk al langer, maar bleef voorheen ongenoemd. Onze donateurs, sponsoren én evenement klanten zorgen ervoor dat wij kunnen werken aan talentontwikkeling, educatie en theaterproducties. Deze inkomsten maken het mogelijk dat Theater Rotterdam iets teweeg kan brengen in het hoofd, in het hart en in de stad. Daarom was het meer dan logisch dat deze tak van Theater Rotterdam een eigen identiteit kreeg, en zo geschiedde. Groei mee; omdat jullie Theater Rotterdam en de stad helpen groeien, maar ook omdat we graag willen dat je met ons mee groeit.

Door je als donateur, sponsor of evenementen klant te verbinden aan Theater Rotterdam verbind je je aan kwaliteit, educatie, aandacht voor maatschappelijke kwesties en leven in de stad.

De TR Groei Mee campagne zal terug te zien zijn in het Theater zelf en op onze website. We willen je graag uitdagen om mee te groeien; ben je klaar voor de volgende stap?

Door Claire Sluis · 30 Mar 2020