Corona-proof evenementen

Theater Rotterdam is er klaar voor om live ontmoetingen en inspirerende evenementen samen met u te organiseren! Uiteraard geheel binnen de kaders van de richtlijnen van het RIVM. Lees hier meer over maatregelen en mogelijkheden na de laatste versoepelingen.

Update maatregelen per 14 december - mogelijkheden voor evenementen

Corona en evenementen

Tot 14 januari blijft Theater Rotterdam gesloten voor publiek en evenementen.

Het kabinet een avond lockdown afgekondigd die ook voor de theaters geldt. De verzwaring van maatregelen heeft grote impact op de culturele sector. We zijn net weer opgestart en hebben steeds zorgvuldig meegewerkt aan alle beperkende maatregelen maar we hebben begrip voor de noodzaak om nu stevig in te grijpen. We hebben daarom besloten dat we een radicale stap moeten zetten. Vanaf maandag 29 november tot 14 januari blijft Theater Rotterdam gesloten voor publiek en evenementen.

We hebben er de afgelopen 20 maanden steeds voor gekozen om zoveel mogelijk open te blijven en hebben met pijn in het hart dit besluit genomen. We vinden dat we op deze wijze het beste kunnen bijdragen aan het keren van het aantal besmettingen.

Mediawand

Veilig & verantwoord

Op een veilige en verantwoorde manier samenkomen staat voor Theater Rotterdam hoog in het vaandel. In het "nieuwe normaal" hebben we een verhoogde focus op gezondheid en veiligheid voor u en uw gasten. De afgelopen periode hebben wij met diverse evenementen en voorstellingen ervaring opgedaan met het organiseren van veilige en verantwoorde bijeenkomsten. Onze locaties zijn er weer klaar voor van uw evenement een succes te maken!


Om dit te bewerkstelligen hebben we We hebben speciale protcollen opgesteld die zullen helpen bij het creeeren van een veilige en verantwoorde omgeving, zonder daarbij afbreuk te doen op de gastvrijheid en beleving. De protocollen bewegen uiterraard mee met de meest recente maatregelen aangaande evenementen en bijeenkomsten. 

Voorzorgsmaatregelen
  • Gasten worden voorafgaand aan en tijdens het evenement duidelijk geïnformeerd over hoe we veilig en verantwoord kunnen samenkomen.
  • Toegang met de CoronaCheck-app is het uitgangspunt voor veilige, verantwoorde en comfortabele evenementen.
  • De capaciteit bij 1,5 meter afstand wordt per type evenement specifiek berekent. Schatting is 20% van de normale zaalcapaciteit. Bekijk hier de zalen.
  • Gasten kunnen op diverse plekken in de locatie handen wassen en desinfecteren.
  • Ons personeel is getraind om op een veilige en verantwoorde manier service te verlenen.

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Uw evenement bij Theater Rotterdam?

Neem contact op