Corona-proof evenementen

Theater Rotterdam is er klaar voor om live ontmoetingen en inspirerende evenementen samen met u te organiseren! Uiteraard geheel binnen de kaders van de richtlijnen van het RIVM. Lees hier meer over maatregelen en mogelijkheden na de laatste versoepelingen.

Update maatregelen per 25 september - mogelijkheden voor evenementen

Corona en evenementen


Naar aanleiding van de aangekondigde versoepelingen zijn evenementen toegestaan in Theater Rotterdam, we nemen afscheid van de 1,5 meter afstand, hier staat de introductie van de CoronaCheck-app tegenover: alle soorten evenementen per 25 september weer mogelijk met CoronaCheck-app

Vanaf 25 september mogen (meerdaagse) evenementen weer volledig georganiseerd worden. We mochten al wat fysieke evenementen organiseren, maar nu de anderhalve meter eraf gaat, is eigenlijk alles weer mogelijk met het vereiste toegangsbewijs. Het enige waar rekening mee moet worden gehouden is dat als je een staand eventconcept binnen organiseert, denk aan een personeelsfeest of een borrel, er gewerkt wordt met een maximale capaciteit van 75% per ruimte.

 Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Mediawand

Veilig & verantwoord

Op een veilige en verantwoorde manier samenkomen staat voor Theater Rotterdam hoog in het vaandel. In het "nieuwe normaal" hebben we een verhoogde focus op gezondheid en veiligheid voor u en uw gasten. De afgelopen periode hebben wij met diverse evenementen en voorstellingen ervaring opgedaan met het organiseren van veilige en verantwoorde bijeenkomsten. Onze locaties zijn er weer klaar voor van uw evenement een succes te maken!


Om dit te bewerkstelligen hebben we We hebben speciale protcollen opgesteld die zullen helpen bij het creeeren van een veilige en verantwoorde omgeving, zonder daarbij afbreuk te doen op de gastvrijheid en beleving. 

Voorzorgsmaatregelen
  • Gasten worden voorafgaand aan en tijdens het evenement duidelijk geïnformeerd over hoe we veilig en verantwoord kunnen samenkomen.
  • Toegang met de CoronaCheck-app is het uitgangspunt voor veilige, verantwoorde en comfortabele evenementen.
  • Maximale capaciteit is 75% per ruimte
  • Gasten kunnen op diverse plekken in de locatie handen wassen en desinfecteren.
  • Ons personeel is getraind om op een veilige en verantwoorde manier service te verlenen.

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Uw evenement bij Theater Rotterdam?

Neem contact op