Haltheater

TR Schouwburg

Zoekt u een fijne ruimte voor een borrel, workshop of presentatie? Het Haltheater is onderdeel van onze Hal en bevindt zich aan de rechterkant vanaf de entree. De ruimte is af te schermen van de rest van de Hal door middel van een gordijn. Zo staat u dus midden in de stad (met uitzicht op het Schouwburgplein), maar heeft u toch een eigen afgeschermde ruimte.

  • Verplaatsbare tribune
  • Intieme ruimte

Geschikt voor

Borrel Presentatie Workshop

100

150

50

30

Neem contact op

Foto vergroten

Capaciteit

Presentatie ♦ 100 personen
Receptie ♦ 150 personen
Diner ♦ 50 personen
Vergadering ♦ 30 personen

*Vanaf 18 december 2021 tot en met 14 januari 2022 zijn de maatregelen verscherpt. Lees hier meer over de maatregelen. De bovenstaande capaciteit is gebasseerd op de normale situatie. De capaciteit bij 1,5 meter afstand is ongeveer 20% van de normale capaciteit. Informeer naar de mogelijkheden.

Net als onze andere zalen biedt ook het Haltheater veel mogelijkheden door de flexibiliteit. Zo bepaalt u bijvoorbeeld helemaal zelf wat voor meubels u in de ruimte wilt hebben. Kiest u voor een theater- of borrelopstelling? Laat u de gordijnen open of maakt u ze dicht? Open heeft u zicht op de Hal en het Schouwburgplein, maar met de gordijnen (gedeeltelijk) dicht is het een klein theater met een intieme sfeer. Deze flexibiliteit maakt deze ruimte uitermate geschikt voor het organiseren van onder andere presentaties, workshops en borrels. Heeft u een andere invulling voor uw evenement in het Haltheater? Wij denken graag met u mee over de realisatie hiervan!

Hoi Ik ben Jaime, kan ik je verder helpen?
Neem contact met me op!