Hal

TR Schouwburg

De Hal heeft alles in huis om uw evenement tot een waar succes te maken. Deze flexibel in te richten ruimte is zeer geschikt voor verschillende soorten evenementen. De grote ramen, uitkijkend over het Schouwburgplein, zorgen voor veel daglicht. Ontvang hier uw gasten voor een evenement in de zalen of huur de Hal voor een feest, borrel of presentatie.

  • Flexibel inrichting
  • Mediawand
  • Veel daglicht

Geschikt voor

Borrel Diner Presentatie Workshop Feest Ontvangst & entree

200

800

350

Neem contact op

Foto vergroten

Capaciteit

Theater ♦ 200 personen
Receptie ♦ 700 personen
Feest ♦ 800 personen
Diner ♦ 300 personen

*De Hal grenst aan andere zalen, door te combineren kan de capaciteit worden verhoogd.

Wanneer u vanaf het Schouwburgplein Theater Rotterdam binnenkomt, staat u direct in onze Hal. De Hal is een inspirerende ruimte waarin mensen elkaar graag ontmoeten. Overdag komen bezoekers hier een kopje koffie drinken, kijken naar onze mediawand-programmering of werken en vergaderen. Tijdens de voorstellingen is dit de ruimte waar ons publiek wordt ontvangen en overdag is de ruimte openbaar toegankelijk. 
De Hal is natuurlijk ook exclusief te huren voor uw evenement. 

Foto vergroten

Dynamische zaal

De Hal is een zeer dynamische ruimte. Dankzij de eenvoudig te verplaatsen meubels, barren en tribune is het mogelijk om de Hal in te richten naar uw wensen voor ieder type evenement. Kiest u voor een presentatie- of borrelsetting? Alles is mogelijk!

Mediawall

De Hal is voorzien van drie flexibel in te zetten Mediawalls, deze hypermoderne TV-schermen van 136" zijn in 2023 in gebruik genomen. De schermen zijn te verdelen over de Hal, voor bijv. break-out sessies, maar zijn ook te koppelen waardoor er een Mediawall van 9 meter breed ontstaat. De mediawall wordt uw eigen digitale visitekaartje tijdens het evenement door een eigen bedrijfsfilm, presentatie of fotocollage te programmeren. Onze mediawandprogrammeurs bedenken graag mee over een passend ontwerp. 

 

 

 

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Hoi Ik ben Birgit. Jouw evenement bij Theater Rotterdam?
Neem contact met me op!