Grote Zaal

TR Schouwburg

Bent u op zoek naar een grote zaal voor uw congres, presentatie of voorstelling? De Grote Zaal van Theater Rotterdam Schouwburg is zeer geschikt voor verscheidene soorten evenementen. Geef uw evenement meerwaarde in deze tot de verbeelding sprekende theaterzaal. Wilt u uw presentatie aanvullen met een theatrale bijdrage van één van onze makers? Of organiseert u liever een diner op het podium? Het kan allemaal!

  • Flexibele tribune
  • Theatrale uitstraling
  • Technische mogelijkheden

Geschikt voor

Borrel Lezing Presentatie Vergadering Workshop

879

500

300

200

Neem contact op

Foto vergroten

Capaciteit

Theater ♦ 879 personen
Combi zit- en staan ♦ 1000 personen
Diner ♦ 300 personen
Receptie ♦ 400 personen


Vele mogelijkheden

In de Grote Zaal hebben alle grote theater- dans- en operagezelschappen uit Nederland en daarbuiten hun mooiste voorstellingen gespeeld. Om te voldoen aan alle verschillende wensen van gezelschappen is de Grote Zaal enorm flexibel ingericht. Met een toneel van 19 meter bij 18 meter, 73 trekken in de trekkenwand en een flexibele tribune biedt deze zaal vele mogelijkheden. Ook voor uw evenement!Foto vergroten

Flexibele evenementenlocatie

Tijdens uw aanvraag bespreken wij met u de wensen over de inrichting van het toneel. Daarnaast is ook de opstelling van de zaal naar eigen inzicht in te delen. De zaal heeft een flexibele tribune en biedt alle mogelijkheden voor een indrukwekkende presentatie of congres. Wilt u de stoelen in hoge opstelling of in lage opstelling? Of kiest u ervoor om de stoelen in het zaalgedeelte er helemaal uit te halen? Wij denken graag met u mee om tot de beste opstelling voor uw evenement te komen. Deze flexibiliteit maakt de Grote Zaal uitstekend geschikt voor het organiseren van uiteenlopende evenementen, zoals bedrijfsfeesten, (gala)diners en productpresentaties.
Foto vergroten

Service

Net zo belangrijk als een mooie locatie, vinden wij het om een goede service te bieden aan u en uw gasten. Dat doen we in het voortraject met vakkundig advies van onze eventmanagers, maar ook tijdens de evenementen met de begeleiding van onze technische specialisten, uitstekende catering en een vriendelijke glimlach van onze medewerkers publieksservice.

Wilt u meer lezen over de services van Theater Rotterdam? Klik dan hier

Foto vergroten

Hoi ik ben Birgit. Jouw evenement bij Theater Rotterdam?
Neem contact met me op!