Kleine Zaal

TR Schouwburg

Huur onze Kleine Zaal voor uw evenement! De Kleine Zaal is de ideale locatie voor een kleinschalig tot middelgroot congres, een bijzondere presentatie, een grote vergadering of een workshop. Of vier een feest in deze sfeervolle ruimte. En natuurlijk kunt u ook een hele voorstelling afhuren, speciaal voor u en uw gasten. We denken graag mee over de verschillende opties!

  • Goede akoestiek
  • Inschuifbare tribune
  • Intieme theaterzaal

Geschikt voor

Borrel Lezing Vergadering Workshop Diner Presentatie

167

250

100

80

Neem contact op

Foto vergroten

Capaciteit

Theater ♦ 167 personen
Receptie ♦ 250 personen
Diner ♦ 100 personen
Feest ♦ 315 personen


De Kleine Zaal vindt u op de begane grond, direct gelegen aan de Hal. In de Kleine Zaal programmeren we vooral intieme toneel- en dansvoorstellingen. Ook is dit de ideale plek voor experimentele voorstellingen. Met een fijne akoestiek, een vlakke vloer van 12 meter bij 10 meter en een inschuifbare tribune kan deze ruimte voldoen aan de wensen van verschillende soorten voorstellingen en evenementen. Dus ook van uw evenement!

Foto vergroten

Flexibele ruimte

De tribune in de Kleine Zaal biedt plaats voor 160 personen. Met behulp van een luchtkussensysteem is de tribune in te schuiven, waardoor er ook gekozen kan worden om tijdens uw evenement geen tribune te gebruiken. Dit biedt mogelijkheden voor een feest- en/of dinersetting. Ook andere opstellingen zijn natuurlijk mogelijk, naar de wensen van elk type evenement. De Kleine Zaal is gelegen op de begane grond, direct grenzend aan onze Hal. Hierdoor heeft de zaal ook zeer goede cateringsmogelijkheden.

Service

Net zo belangrijk als een mooie locatie, vinden wij het om een goede service te bieden aan u en uw gasten. Dat doen we in het voortraject met vakkundig advies van onze eventmanagers, maar ook tijdens de evenementen met de begeleiding van onze technische specialisten, uitstekende catering en een vriendelijke glimlach van onze medewerkers publieksservice. Wilt u meer lezen over de services van Theater Rotterdam?

Kom in contact met onze eventmanager

Samen maken wij er een onvergetelijke avond van!
Neem contact op
Hoi Ik ben Jaime, kan ik je verder helpen?
Neem contact met me op!