Theaterworkshops

Evenementen kunnen aangevuld worden door een theaterworkshop of een rondleiding. Of organiseer een personeelsuitje inclusief workshop en bijvoorbeeld een borrel of diner! Theater geeft inzicht in wie u bent, wat u doet en hoe u kijkt. Wilt u samen met uw collega’s werken aan teambuilding en out-of-the-box denken? Vanuit een comfortabele en creatieve setting bieden we een unieke theaterervaring aan. 

Theaterworkshop

Leer uw collega’s op een heel andere manier kennen door samen de spelvloer op te stappen. Waag u aan competitieve warming-ups, beeldende groepsopdrachten en inspirerende scenes. Ontmoet onze ervaren en enthousiasmerende theaterdocenten en maak actief kennis met het theatervak.
De theaterworkshop bieden we aan in een korte en een lange variant, al naar gelang het programma dat u voor ogen heeft. Bovendien is het mogelijk om de workshop te combineren met een rondleiding achter de schermen.

Foto vergroten

Rondleiding 

Ontdek de achterkant van Theater Rotterdam! Neem een kijkje in de kleedkamers, bewandel het podium in de Grote Zaal, hoor meer over de geschiedenis van de schouwburg in Rotterdam en maak kennis met de medewerkers van Theater Rotterdam.

 

De theaterworkshop was zeer geslaagd. Er was een goede opbouw waardoor iedereen in de sfeer kon komen en er helemaal in opging.

Jasper Sonneveld, Zantboer & Partners

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Evenement bij Theater Rotterdam?

Workshops, rondleidingen en een voorstellingsbezoek kunnen omlijst worden door een diner, een ontmoeting met de acteurs of een inleiding. Wij maken graag een programma op maat dat voldoet aan uw wensen. Wij denken graag met u mee over de invulling. Combinaties van een workshop, een rondleiding en een voorstellingsbezoek behoren zeker tot de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!
Maak een afspraak!
Wil je een theaterworkshop boeken?
Neem contact met me op!