Sponsoring en partnerships

Sluit je nu aan bij de groeiende groep bedrijven die verbonden is aan Theater Rotterdam. 

Niet alleen omdat wij één van de grootste culturele instellingen in Rotterdam zijn of omdat wij landelijk voorop lopen met onze unieke combinatie van theater maken, theater tonen en talent ontwikkelen, maar omdat wij ons, net als jij, onlosmakelijk verbonden voelen met Rotterdam en de Rotterdammers.

 

Samen dragen wij bij aan een bruisend cultureel leven en daarmee aan de leefbaarheid in onze stad. Rotterdam, ons speelveld en onuitputtelijke bron van inspiratie.

 

Zakelijke partners genieten vele voordelen zoals mogelijkheden voor high end relatiemarketing en het realiseren van communicatie- en MVO-doelstellingen. Bovendien heb je de mogelijkheid om onder ongedwongen omstandigheden contacten te leggen binnen ons netwerk. Wij nodigen je uit op onze exclusieve relatieavonden met een interessante mix uit van bedrijven, instellingen, theatermakers, ambassadeurs en lokale overheid. En afhankelijk van de gemaakte afspraken ontvang je uitnodigingen voor premières van onze eigen theaterproducties.

 

Instappen kan door sponsor te worden, samenwerkingspartner of hospitality partner. Neem contact op met onze relatiemanager Floortje Jongkoen om de mogelijkheden te bespreken. 
Laat een bericht achter
Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met me op!