Wordt u ook vast donateur?

Dankzij onze donateurs kunnen wij de nieuwste generatie theatermakers opleiden en brengen wij theater naar een breed publiek. 

Vaste donateurs

Vaste donateurs dragen met een zelfgekozen bedrag per maand, kwartaal of jaar structureel bij. De bedragen variëren van 5 euro per maand tot tot 500 euro per jaar. Dankzij deze periodieke bijdragen zijn wij in staat verder vooruit te plannen en draagt u bij aan onze onderscheidende programma en producties, talentontwikkeling en educatie. Wilt u zich ook aansluiten bij de groeiende community vaste donateurs die deel is van Theater Rotterdam? Vul onderstaand formulier dan in en stuur het getekend naar ons terug. 

 

Goed om te weten; wij benaderen regelmatig zélf telefonisch bezoekers van Theater Rotterdam met de vraag of zij donateur willen worden. Als u vaak naar een voorstelling gaat kan het dus zijn dat wij u een keertje bellen. Dat zal nooit meer dan 1 x per jaar zijn. 

Mecenaat

Bij giften van € 500,- tot € 5.000,- per jaar nodigen we u niet alleen graag uit voor premières en andere feestelijke events, maar ook om persoonlijk kennis te maken met onze programmeurs en directie. U wordt als grote gever uitgenodigd voor alle relatieavonden, waarmee u deel wordt van een dynamisch netwerk van interessante mensen uit het Rotterdamse maar ook daarbuiten. Mecenassen zijn automatisch lid van De Schouwburgers en worden verwelkomd bij alle Schouwburgersavonden en de jaarlijkse Schouwburgersreis. Kijk hier voor meer informatie over ons mecenaat.

Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met me op!