Steun Theater Rotterdam

Voelt u zich betrokken en thuis bij Theater Rotterdam? Gelooft u in de kracht en verbeelding van theater? Wilt u mede investeren in jong talent en de nieuwe generatie Rotterdammers? Steun dan Theater Rotterdam. Elke bijdrage is welkom!

Stadstheater


Theater Rotterdam is het stadstheater voor Rotterdam. Wij maken theater, tonen theater en leiden de nieuwste generatie makers op. Daarmee dragen wij bij aan een bruisend cultureel leven in Rotterdam.

Theater Rotterdam staat voor grensverleggend, vaak interdisciplinair en internationaal theater dat risico en discussie opzoekt. Theater dat iets teweeg brengt in het hoofd en in het hart van het publiek en van Rotterdam. Het theater dat wij maken en tonen zit vol actualiteit, maatschappelijke urgentie en artistieke vernieuwing. Rotterdam is ons speelveld en tevens een onuitputtelijke inspiratiebron. Jonge theatermakers krijgen bij ons de ruimte om hun ideeën en verbazing over de maatschappij te ontwikkelen. Zij leren van de professionals die bij Theater Rotterdam werkzaam zijn. Met een toonaangevend educatieprogramma investeren we in de (culturele) ontwikkeling van Rotterdamse kinderen en jongeren.

Steun ons


Om alle ambities op het gebied van programmering, talentontwikkeling, educatie en verbinding met de stad te kunnen verwezenlijken is financiële steun van particulieren en bedrijven essentieel. Kleine en grote giften dragen direct bij aan de kwaliteit, omvang en relevantie van onze bijdrage als stadstheater aan de Rotterdamse samenleving en aan de ontwikkelingen in het theaterveld. Wij hebben geen traditioneel vriendenprogramma, omdat we de bijdragen van particulieren zo optimaal mogelijk willen besteden aan onze ambities. Donateurs dragen met een zelfgekozen bedrag per maand of per jaar structureel bij en worden uiteraard goed geïnformeerd over de besteding van hun bijdragen. Bij periodieke giften vanaf € 500 per jaar bieden we de mogelijkheid om nog meer betrokken te worden bij Theater Rotterdam. 

Zakelijk

Met bedrijven gaan we graag in gesprek om een connectie te maken tussen gedeelde waarden om van daaruit een partnership te ontwikkelen. Daarbij ontwikkelen wij op maat een pakket aan passende tegenprestaties, zoals zichtbaarheid, korting op zaalhuur en vrijkaarten.Doneren via overschrijving

U kunt uw eenmalige donatie overmaken naar rekeningnummer NL50ABNA0479793476 t.n.v. Stichting Theater Rotterdam o.v.v. donatie. Wij stellen het op prijs als u uw contactgegevens opneemt in de omschrijving, zodat wij u persoonlijk kunnen bedanken voor uw bijdrage.

Doneren tijdens aankoop

U kunt heel gemakkelijk doneren tijdens het kopen van kaarten voor één van onze voorstellingen. Nadat u de kaarten heeft geselecteerd en voordat u gaat afrekenen heeft u de mogelijkheid om een eenmalige donatie toe te voegen aan het aankoop gedrag. U rekent dit dan tegelijkertijd of met de kaarten. Eenvoudiger kunnen we het niet maken.

Goed om te weten

Theater Rotterdam benadert regelmatig zélf bezoekers van Theater Rotterdam per post of telefoon met de vraag om TR donateur te worden.

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met me op!