Steun ons met een eenmalige gift

Met een eenmalige donatie draagt u bij aan de activiteiten van Theater Rotterdam. Bijvoorbeeld aan de educatieve activiteiten op Rotterdamse scholen, aan het maken van bijzondere voorstellingen, het naar Rotterdam halen van kostbare buitenlandse producties of het ontwikkelen van theatertalent.

Doneren via overschrijving

U kunt uw eenmalige donatie overmaken naar rekeningnummer NL50ABNA0479793476 t.n.v. Stichting Theater Rotterdam o.v.v. donatie. Wij stellen het op prijs als u uw contactgegevens opneemt in de omschrijving, zodat wij u persoonlijk kunnen bedanken voor uw bijdrage.

Doneren tijdens aankoop

U kunt heel gemakkelijk doneren tijdens het kopen van kaarten voor één van onze voorstellingen. Nadat u de kaarten heeft geselecteerd en voordat u gaat afrekenen heeft u de mogelijkheid om een eenmalige donatie toe te voegen aan het aankoop gedrag. U rekent dit dan tegelijkertijd of met de kaarten. Eenvoudiger kunnen we het niet maken.

Meer weten?

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over Theater Rotterdam, hoe u kunt geven en wat wij met de giften doen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en de voordelen. 

Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden.
Neem contact met me op!