Meer bereiken met samenwerken

Met zes zalen, zo’n 1.500 stoelen en ruim 500 voorstellingen, evenementen en projecten per jaar is Theater Rotterdam één van de grootste culturele huizen van Rotterdam. Landelijk lopen wij voorop met de unieke combinatie van theater maken, theater tonen en talent ontwikkelen. Ook onze vooruitstrevende en hoogstaande programmering onderscheidt zich binnen Nederland.

U kunt op deze stevige basis met ons verder bouwen aan een organisatie die zich onlosmakelijk verbonden voelt met Rotterdam en haar grootstedelijkheid. Samen zetten wij de daaruit komende verantwoordelijkheid om in een bruisend cultureel leven dat bijdraagt aan de leefbaarheid van Rotterdam.

Samen laten wij de kracht zien die de diversiteit van deze stad met zich meebrengt, zonder dat verschillen automatisch in tegenpolen veranderen. Wij vieren het verschil, de diversiteit en veelvormigheid waarbij de nieuwsgierigheid naar de ander centraal staat. Binnen Theater Rotterdam worden andere werkelijkheden getoond waardoor je wordt verrast en nieuwe ideeën krijgt.

Waar de verschillen botsen ontstaan vonken van waaruit we kunnen bouwen aan het Rotterdam van de toekomst. En dat doen we op alle vlakken. Met prikkelende programmering, door interdisciplinair te werken binnen de eigen producties, met maatschappelijke projecten in en met de stad, via educatieve activiteiten te investeren in creatieve en kritische burgers van de toekomst en door te investeren in een duurzame organisatie.

Kan ik meer vertellen over de samenwerkingsmogelijkheden?
Neem contact met me op!