Zalenoverzicht

Grote Zaal

TR Schouwburg

Bent u op zoek naar een grote zaal voor uw congres, presentatie of voorstelling? De Grote Zaal van Theater Rotterdam Schouwburg is zeer geschikt voor verscheidene soorten evenementen. Geef uw evenement meerwaarde in deze tot de verbeelding sprekende theaterzaal. Wilt u uw presentatie aanvullen met een theatrale bijdrage van één van onze makers? Of organiseert u liever een diner op het podium? Het kan allemaal!

Borrel Lezing Presentatie Vergadering Workshop

879 personen in theateropstelling

Kleine Zaal

TR Schouwburg

Huur onze Kleine Zaal voor uw evenement! De Kleine Zaal is de ideale locatie voor een kleinschalig tot middelgroot congres, een bijzondere presentatie, een grote vergadering of een workshop. Of vier een feest in deze sfeervolle ruimte. En natuurlijk kunt u ook een hele voorstelling afhuren, speciaal voor u en uw gasten. We denken graag mee over de verschillende opties!

Borrel Lezing Vergadering Workshop Diner Presentatie

150 personen in theateropstelling

Hal

TR Schouwburg

De Hal heeft alles in huis om uw evenement tot een waar succes te maken. Deze flexibele ruimte is zeer geschikt voor verschillende soorten evenementen. De grote ramen uitkijkend over het bruisende Schouwburgplein, zorgen voor veel daglicht. Ontvang hier uw gasten voor een evenement in de zalen of huur de Hal af voor een feest, borrel of presentatie.

Borrel Diner Presentatie Workshop Feest Ontvangst & entree

Voor evenementen tot 800 personen

Erkerfoyer

TR Schouwburg

Wilt u uw presentatie of workshop graag plaats laten vinden in een open, sfeervolle ruimte? De Erkerfoyer is precies wat u zoekt! In deze indrukwekkende ruimte kunt u in alle rust verblijven. Deze lichte zaal op de eerste etage is voorzien van een prachtige, glazen constructie van 7 meter hoog, die uitzicht biedt op de binnentuin. De ruimte is ook uitermate geschikt voor borrels en diners.

Borrel Lezing Presentatie Workshop Vergadering

Voor evenementen tot 250 personen

Balkonfoyer

TR Schouwburg

Het Balkon bevindt zich op de tweede verdieping, op een paar meter afstand van de Grote Zaal. Dit is een rustige moderne ruimte, ingericht met ambachtelijk vervaardigde meubels van de Nederlandse vormgever Martin Visser. Een ideale plek voor een seminar, borrel of vergadering.

Borrel Vergadering Presentatie

Voor evenementen tot 50 personen

Haltheater

TR Schouwburg

Zoekt u een fijne ruimte voor een borrel, workshop of presentatie? Het Haltheater is onderdeel van onze Hal en bevindt zich aan de rechterkant vanaf de entree. De ruimte is af te schermen van de rest van de Hal door middel van een gordijn. Zo staat u dus midden in de stad (met uitzicht op het Schouwburgplein), maar heeft u toch een eigen afgeschermde ruimte.

Borrel Presentatie Workshop

Voor evenementen tot 100 personen

Tuinkamer

TR Schouwburg

Bent u op zoek naar een vergaderruimte? De Tuinkamer is een fijne ruimte met een rustige uitstraling. De zaal beschikt over een groot televisiescherm waarop presentaties afgespeeld kunnen worden.

Vergadering Workshop Lezing Presentatie

Voor evenementen tot 40 personen

Zaal

TR Witte de With

De theaterzaal van locatie Witte de With is oorspronkelijk een congreszaal van het Leger des Heils. Tegenwoordig wordt vaak gebruikt voor door Theater Rotterdam geproduceerde voorstellingen en voorstellingen van verschillende andere gezelschappen. De zaal biedt vele mogelijkheden voor verschillende soorten evenementen.

Presentatie Lezing

voor evenementen tot 250 personen

Studio

TR Witte de With

Bent u op zoek naar een afgesloten ruimte voor uw presentatie, voorstelling of workshop? Dan bent u bij locatie Witte de With aan het juiste adres. De Studio is een grote repetitiestudio op locatie Witte de With. De ruimte kan met of zonder tribune gebruikt worden, wat er voor zorgt dat de ruimte aan al uw wensen kan voldoen.

Presentatie Vergadering Workshop Lezing Borrel Diner

voor evenementen tot 120 personen

Het Lokaal

TR Witte de With

Op de begane grond, grenzend aan de foyer, bevindt zich Het Lokaal. Deze kleine maar lichte repetitiestudio is met name geschikt voor intieme vergaderingen en workshops.

Borrel Diner Presentatie Vergadering Workshop

voor evenementen tot 50 personen

Foyer

TR Witte de With

De zeer toegankelijke en gezellige foyer van locatie Witte de With is uitermate geschikt voor informele presentaties, borrels en netwerkactiviteiten. De foyer is centraal gelegen aan de culturele en culinaire Witte de Withstraat. De lichte, open ruimte beschikt over een bar en heeft een gezellige, informele setting.

Lezing Presentatie Borrel Ontvangst & entree

voor evenementen tot 150 personen

Hoi ik ben Birgit, kan ik je helpen?
Neem contact met me op!