Services

Wij verzorgen elk evenement graag tot in de puntjes. Daar hoort natuurlijk een goede service bij. Om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen, staan deze services hoog in het vaandel. Van uitstekende catering, vriendelijke publieksservice tot gespecialiseerde techniek; wij denken graag met u mee. 

Catering

We verzorgen catering voor iedere gelegenheid, waarbij uw wens bepalend is. Op locatie Schouwburg werken we samen met Café Restaurant Floor dat grenst aan de Hal van de Schouwburg. Zij nemen alle zorgen voor wat betreft catering uit handen. Van lekkere welkomstdrankjes tot een uitgebreid luxe buffet en van borrelhapjes tot een culinair drie gangen diner. Inspiratie haalt Café Restaurant Floor uit de Franse, Italiaanse en Oosterse keuken, altijd bereid met verse lokale producten. Daarnaast werkt Café Restaurant Floor veel met biologische producten. Dit sluit aan bij onze visie op duurzaamheid.

Op locatie Witte de With werken we vaak samen met cateraar Ellen Wijnstok van Wijnstok & Spruit. Haar eten is een knipoog naar de mediterrane ‘boerse’ keuken en bereidt ze met respect voor de seizoenen, dieren en het landschap. Als beeldend kunstenares speelt ze graag met kleur, ontwerp en concept. Maar, smaak staat natuurlijk altijd voorop. Hoe het menu eruit komt te zien, kan volledig worden afgestemd op uw wensen. Het eten wordt opgediend in onze gezellige foyer. In de zomer kan dit uiteraard ook buiten genuttigd worden, op ons heerlijke terras.

“Eten is meer dan je maag vullen. Eten is voor mij naast proeven, ook zien, ruiken, voelen."

Ellen Wijnstok - Wijnstok & Spruit

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Publieksservice

Tijdens uw evenement in Theater Rotterdam staan onze medewerkers publieksservice voor u klaar. Zij zorgen dat de gasten hartelijk worden ontvangen en begeleidt gedurende het gehele evenement. Ons gastvrije team verzorgt het ontvangst als portier bij de hoofdingang, neemt de jassen van de gasten aan in de garderobe en zorgt voor een goed verloop van de publieksstromen. Daarnaast vervullen zij de BHV-functie. De medewerkers publieksservice worden aangestuurd door floormanagers, die het evenement in goede banen leiden en altijd beschikbaar zijn als aanspreekpunt.

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Techniek

Als gasttheater van honderden verschillende gezelschappen per jaar moet de techniek van Theater Rotterdam alles in huis hebben om aan de wisselende verzoeken te voldoen. Dit zorgt ervoor dat er technisch veel mogelijk is, ook voor evenementen. Ons theater beschikt over bijzonder uitgebreide technische faciliteiten waarmee we elk evenement vorm kunnen geven. Daarnaast is ons specialistische technische team onderlegd in het bedenken van creatieve oplossingen.
Onze event managers gaan graag met u in gesprek over de technische wensen. Samen met ons technische team bekijken zij hoe deze wensen gerealiseerd kunnen worden. Wij leveren maatwerk en bekijken per geval hoe het evenement het beste vormgegeven kan worden. Bij de voorbereiding van het evenement is er nauw contact met onze technici. Op de dag van het evenement verzorgen onze technici de op- en afbouw van de zalen en zijn zij aanwezig voor technische begeleiding.

Foto vergroten

Foto vergroten

Foto vergroten

Jouw evenement bij Theater Rotterdam?
Neem contact met me op!