Onze locaties

Theater Rotterdam is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg en Productiehuis Rotterdam. Hierdoor is Theater Rotterdam actief op verschillende locaties in Rotterdam.

Zalenoverzicht

Bekijk alle zalen

Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikte ruimte. Kijk hier welke zalen geschikt zijn voor jouw evenement en neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. 

TR Schouwburg

Centraal gelegen in Rotterdam

Een locatie met grootstedelijke allure met ruimte voor ieder soort evenement. Het culturele karakter geeft uw evenement niet alleen een creatieve impuls, maar maakt ook dat wij alle artistieke en technische knowhow in huis hebben om u te ondersteunen.  

TR Witte de With

In het bruisende Witte de Withkwartier

Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een artistieke en inspirerende omgeving? Dan bent u bij locatie Witte de With aan het juiste adres!

Theaterworkshops

Mooie aanvulling op jouw evenement

Evenementen kunnen aangevuld worden door een theaterworkshop of een rondleiding. Of organiseer een personeelsuitje inclusief workshop en bijvoorbeeld een borrel of diner! Theater geeft inzicht in wie u bent, wat u doet en hoe u kijkt. Wilt u samen met uw collega’s werken aa...

Services

Goede service. Daar staan wij voor.

Wij verzorgen elk evenement graag tot in de puntjes. Daar hoort natuurlijk een goede service bij. Om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen, staan deze services hoog in het vaandel. Van uitstekende catering, vriendelijke publieksservice tot gespecialiseerde techniek; wij denken graag met ...

Praktische informatie

Route, parkeren en meer

Onze locaties bevinden zich op twee toplocaties in Rotterdam: aan het Schouwburgplein en in het Witte de Withkwartier. Vind hier de routebeschijvingen en overige praktische informatie over onze locaties.

Huurvoorwaarden Theater Rotterdam

Onderstaande huurvoorwaarden zijn van toepassing op huurders van Theater Rotterdam en bijbehorende leveranciers, waaronder gezelschappen, organisatoren van festivals en evenementen. Op elk bezoek aan Theater Rotterdam is het huishoudelijk regelement van toepassing.

Leuk dat je hier bent! Ik help je graag verder.
Neem contact met me op!